Beste allemaal,

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Heidi Vereecken, 43 jaar oud, getrouwd en 2 kinderen van 9 en 13 jaar. Samen wonen wij op een boerderij in de Noordoostpolder. Ik geniet van het buitenleven, mountainbike en wandel graag, ben erg creatief en heb vooral een luisterend oor.

In het verleden heb ik samen met Hilda bij een grote zorg instelling gewerkt en waren wij collega’s. En nu nog zijn we collega’s omdat we alle twee ervoor gekozen hebben om voor ons zelf te gaan beginnen in de zorg. Hilda in Emmeloord en ik in Kraggenburg.

Bij ons op de boerderij ben je bijvoorbeeld arbeidsgericht aan het werk en bij Talent XL werk je meer vanuit wat jij wilt doen, zonder druk te ervaren.

Ik heb zelfs twee keer mogen invallen op de groep van Talent XL…super leuk om dat voor elkaar te kunnen doen.

Ik weet dus wie Hilda is en hoe ze werkt, maar het kan zomaar zijn dat er iets gebeurd op de groep, waarmee Hilda je niet kan helpen of omdat je het liever aan een ander verteld. Iemand die je in vertrouwen kunt nemen en die je kan helpen bij een probleem.

En daarvoor heeft ze mij gevraagd of ik de vertrouwenspersoon wil zijn van Talent XL. En ja dat wilde ik wel. Omdat ik geloof in de manier waarop jullie daar mogen werken!

Is er iets waarmee je zit, of is er een vraagstuk vanuit de familie…..neem dan gerust contact op met mij.

Ik ben bereikbaar op 06-30079199 op di-woe-vrij ochtend,

een voicemail inspreken kan ook

of stuur een email naar: info@xtrakragt.nl

Hartelijke groet Heidi