Over ons

Wie ben ik

Ik ben Hilda Hoekstra- Schotanus, samen met mijn man en kinderen ben ik al bijna mijn hele leven woonachtig in Emmeloord. Na mijn opleiding MDGO activiteiten begeleiding heb ik de in-service

Z- opleiding gevolgd in Apeldoorn bij Groot Schuylenburg. Daarna kon ik bij stichting Triade werken binnen Flevoland. Ik begon op een woning, maar nadat ik zelf 3 kinderen had vond ik het onregelmatige niet meer zo fijn. Intern ben ik toe overgestapt naar de dagbesteding. Ik heb hier mooie jaren gehad en heel veel ervaring op mogen doen. Ondertussen is er nog een zoon geboren, 4 lieve gezellige zoons. Ik kreeg, binnen het werk, last van de commerciële kant die de stichting mijns inziens steeds meer insloeg. Ik besloot om mijn eigen kleinschalige dag besteding op te zetten naast mijn huidige werk.

Na 2 jaar, gecombineerd werken, kwam er een prachtige locatie te koop met mooie ruimtes en een groot buiten terrein. Hier wonen er werken we sinds zomer 2017 met heel veel plezier. Ik geniet elke dag van de rust en ruimte die deze locatie mij en mijn deelnemers biedt.  Plezier en gezelligheid in je werk vind ik erg belangrijk. De groepjes zijn hier niet groter dan 6 personen per dagdeel, zodat we optimaal kunnen werken naar de interesse, ontwikkeling en belevingswereld van onze deelnemers. De focus ligt bij de deelnemers, doen wat je leuk vind en wat je mogelijkheden zijn. Met het doel je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Een dag niet gelachen is een dag niet gewerkt.